• ورود
  • عضویت

آدرس ایمیل یا نام کاربری ضروری می باشد

رمز عبور ضروری می باشد

نام نمایشی ضروری می باشد

آدرس ایمیل ضروری می باشد

رمز عبور ضروری می باشد

آدرس ایمیل یا نام کاربری ضروری می باشد

طرز تهیه شارلوت شکلاتی

مواد مورد نیاز

پودر کاکایو: 2 قاشق سوپ خوری

 کره: 1 قاشق سوپ خوری 

خامه فرم گرفته شده : 2 پیمانه 

آب سرد : نصف پیمانه 

پودر ژلاتین : 3 قاشق سوپ خوری 

وانیل : نصف قاشق چای خوری

 خلال بادام : 2 قاشق سوپ خوری 

بیسکوییت تیرامیسو : 30 عدد 

پودر تارتار (یا آب لیمو): 1 قاشق مربا خوری 

پودر قند : 70 گرم 

نمک : مقدار کمی

 آرد : 75 گرم

 تخم مرغ : 7عدد

شارلوت یکی از دسرهای خوشمزه فرانسوی است که در طعم ها و انواع مختلف تهیه می شود. این دسر نیاز به بیسکوییت های لیدی فینگر یا همان بیسکوییت های اسفنجی دارد که می توانید از قنادی ها تهیه کنید.

پودر تارتار پودری سفیدرنگ است جهت پایدار کردن سفیده تخم مرغ، نرم و لطیف شدن بافت شیرینی و کیک و پف کردن آن ها بی رنگ و بی بو بوده و از شیره میوه ها به ویژه شیره انگور بدست می آید و معمولا در صنایع شیرینی پزی از آن استفاده می شود شما می توانید این پودر را از لوازم قنادی ها تهیه کنید. اگر دسترسی به پودر تارتار نداشتید یک عدد لیمو ترش تازه را قاچ کنید و نصف قاشق چایخوری از آب آن را داخل مایه دسر یا شیرینی تان بریزید خواهید دید که مثل پودر تارتار عمل خواهد کرد.

مرحله اول تهیه شارلوت شکلاتی:

اگر نتوانستید این بیسکوییت را از قنادی ها تهیه کنید خودتان آن را در منزل تهیه نمایید که در این صورت نیاز به 3 عدد تخم مرغ درشت، 70 گرم پودر قند، مقداری نمک و 75 گرم آرد دارید. تخم مرغ ها را بشکنید سفیده ها را از زرده ها جدا نمایید؛ سفیده ها را با درجه بالای همزن برقی بزنید تا پف کند و پودر قند را طی سه مرحله به آن اضافه نمایید و آنقدر بزنید تا سفت شده و از ظرف نریزد سپس زرده تخم مرغ ها و نمک را افزوده و با درجه کم همزن شروع به همزدن نمایید و در آخر 75 گرم آرد را کم کم بی افزایید، مایع آماده شده را داخل یک قیف با ماسوره بزرگ ریخته و مایه را با فاصله و ارتفاع یک انگشت درون سینی فری که از قبل کاغذ روغنی انداخته و چرب کرده اید بریزید. قالب را داخل فر با دمای 200 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا بیسکوییت ها آماده شوند.

طبق مواد اولیه گفته شده  4 عدد تخم مرغ را شکسته و زرده و سفیده را از هم جدا می کنیم. زرده ها را در یک ظرف ریخته با نصف پیمانه شکر و نصف قاشق چایخوری وانیل هم می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود.

مرحله دوم تهیه شارلوت شکلاتی:

1 قاشق سوپخوری کره را حرارت می دهیم تا آب شود سپس 2 قاشق سوپخوری پودر کاکایو را بهش اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و به مایه زرده تخم مرغ اضافه کرده و هم می زنیم.

مرحله سوم تهیه شارلوت شکلاتی:

3 قاشق سوپخوری پودر ژلاتین را داخل نصف پیمانه آب سرد ریخته و ظرف حاوی آب و پودر ژلاتین را روی درب کتری قرار می دهیم و به روش بن ماری ژلاتین را در آب حل می کنیم و محلول شفاف ژلاتین را در مایه قبلی ریخته و همه مواد را هم می زنیم. 

مرحله چهارم تهیه شارلوت شکلاتی:

سفیده ها را با همزن برقی می زنیم سپس نصف پیمانه شکر باقی مانده و 1 قاشق مرباخوری پودر تارتار را افزوده و همه مواد را با همزن برقی می زنیم تا سفیده سفت شده و از ظرف نریزد

2 پیمانه خامه فرم گرفته و مایه قبلی شارلوت را که از قبل آماده کرده ایم کم کم به سفیده های سفت شده افزوده و همه مواد را با لیستک هم می زنیم تا همه مواد با هم مخلوط شده و مایه یکدستی حاصل شود. یک قالب را با کره چرب کنید سعی کنید از قالب شارلوت استفاده کنید یعنی قالب های مخصوص شارلوت یا کمربندی که دیواره بلندی دارند سپس بیسکوئیت های اسفنجی را به طور منظم و با صبر و حوصله دور تا دور ظرف بچینید. مایه شارلوت را داخل قالب بریزید و روی آن را با خلال بادام تزیین کنید و سپس قالب را در یخچال قرار دهید به مدت 2 ساعت. تا وقتی که دسر کاملا ببندد. در آخر قالب را از یخچال بیرون آورده کمربند قالب را باز کرده و دسر را در ظرف مناسبی قرار می دهیم و سرو می کنیم. نوش جان.

نکته: می توانید از خامه، میوه و انواع مغزها برای تزیین شارلوت استفاده کنید. این دسر را حتما در قالب مخصوص شارلوت که قالب های گرد  هستند تهیه کنید تا هنگام بیرون آوردن دسر از قالب با مشکل مواجه نشوید.

قالب های و مواد مورد نیاز برای این کیک خوشمزه را می توانید از فروشگاه ما تهیه کنید.

منبع : مامی فود